|  | Size Göre Geleceğin Popüler (Gözde) Meslekleri Nelerdir? Webobur Kariyer Merkezi Size Göre Geleceğin Popüler (Gözde) Meslekleri Nelerdir? Webobur Kariyer Merkezi icinde Size Göre Geleceğin Popüler (Gözde) Meslekleri Nelerdir? konusu , Aslinda sorumuz gayet acik bir soru ama "size gore" kismina dikkat.. Mesela benim dedem, oglum is sahibi mi olucan o zaman yiyecek-icecek,giyecek isi yapican derdi..Cok mantikli cunku insan tum hayati ... |
13-01-2009, 16:07
|
#1 (permalink)
| Yak Gel  • Ruh Hali
•Üye No : 1203  • Üyelik tarihi: Apr 2008 
•Nereden : "Bursa" •Rep Gücü: 1268 •Rep Puanı: 54150 | Size Göre Geleceğin Popüler (Gözde) Meslekleri Nelerdir?
Aslinda sorumuz gayet acik bir soru ama "size gore" kismina dikkat.. Mesela benim dedem, oglum is sahibi mi olucan o zaman yiyecek-icecek,giyecek isi yapican derdi..Cok mantikli cunku insan tum hayati boyunca yemeden icmeden yasayamaz..Alin iste dedemden size gelecegin meslek alanlari.. (Tabii buyuk sozu dinlemedim )
Biz yinede cemberi biraz daha daraltalim..Arkadaslar, simdi biz hangi kriterlere gore bu sorunun cevabini ariyoruz? Kazanilan paraya gore mi? Isin sayginligina gore mi? Is imkanina gore mi? Hepsi mi? Yoksa kendimize gore mi?
Sadece sayginligina gore dersek, Ogretmen olun..Is imkanina gore dersek, Tornaci olun,Bayanlar icin soyliyemicem(Lutfen fesat olmayin )..Kazanilan paraya gore dersek, cem yilmaz olun, sarkici-turkucu olun yada futbolcu olun..Hepsi dersekte, Doktor olun..
Iste buyrun arkadaslar,Meslek seciminde dedemin ve benim nacizane goruslerimiz.. He bide gazete kupurlerinde veya IK sitelerinin koselerinde bu konuya deginilir..Derler ki, cocuk bezi uzmani olun,yetenek avcisi olun,risk analisti olun vs..
Simdi diyebilirsiniz ki, ne kadar lacka ne kadar sacma ne kadar pohtan bir yazi.. Istediginizi diyebilirsiniz cunku sabah ogle aksam sosyellesemis sozde amerikada 4 yil bilgi teknolojisi okumus birinden ancak boyle bir yazi cikar..Niye ciktigi da malum, siz bu siteye arama motorundan girin de bu cocuk isini icra edebiliyor olsun..
Bakin isim dedim..Bakin nasil gulucukler dagitiyorum nasil memnunum size karsi isimi icra ederken.. Evet benim isim budur, siteye ziyaretci cekebilmek..
Bu noktada ben simdi de gelecekte de en populer meslek olarak su an severek yapmis oldugum isi gormekteyim...Basarili olduguma inaniyorum cunku siz burdasiniz..Allaha sukurler olsun cok iyi kazaniyorum cunku siz bu yaziyi okuyorsunuz..Sayginlik ise oda bir derece cunku herkes bu yazimi anlamiyabilir..
Bakin mesela bu is simdi size cazip gelebilir ama unutmayin ki bu isi cazip hale getiren benim ve siz ben degilsiniz..Benim aklim,yetenigim ve ortamim bunlarla sinirliydi ve bu yonde ilerlemeye calisiyorum..(Yoksa ressam olmak isterdim) Siz farklisiniz, her insanin bir digerinden farkli oldugu gibi.. (Yapmayin kardesim benim isimi, rekabet ortamindan nefret ederim )
Nihayet yazimin sonuna geliyorum,
Ben kendimce onerimi ilk once kendinize bir aynada baktiktan sonra meslek seciminizi yapmaniz gerektigini ancak bu sekilde mesleginizde maddi kazancinizin yuksek olabilcegini ayrica yasaminiz boyunca da huzurlu ve mutluluk icinde basari yollarini alabilceginizi aktarmak istedim..
Geleceğin Popüler (Gözde) Meslekleri adina onerileri ben yinede sizlere sunim arastirmalarimdan ama ilk once kendinizi bir tanimalisiniz yoksa maymunlara uygulanan testlerde ki gibi kare kutucuga yuvarlak cismi yerlestirmeye calisir durursunuz..
Saygilar.. kaLsaydın diye söyLeyemedikLerim, gittikten sonRa yüReğime ağıR geLiyor..
şimdi aRdından sesLendikLerim , yutkunuRken boğazıma takıLıyor ..... ! |
| |
13-01-2009, 16:10
|
#2 (permalink)
| Süper Obur 
 • Ruh Hali
•Üye No : 2703  • Üyelik tarihi: Aug 2008 
•Nereden : eLeCtRicTiY •Rep Gücü: 1619 •Rep Puanı: 74453 | geleceğin mesleği benim mesleğim. Güç Elektroniği ne havalı ismi var bee peh |
| |
13-01-2009, 16:11
|
#3 (permalink)
| Yak Gel  • Ruh Hali
•Nereden : "Bursa" •Rep Gücü: 1268 •Rep Puanı: 54150 | hayır benim mesleğim bilgisayar programcılığı  kaLsaydın diye söyLeyemedikLerim, gittikten sonRa yüReğime ağıR geLiyor..
| |
13-01-2009, 16:32
|
#4 (permalink)
| Süper Obur 
 • Ruh Hali
•Nereden : eLeCtRicTiY •Rep Gücü: 1619 •Rep Puanı: 74453 | hadi leynn benim mesleğim olmasa elektrik kesintilerinde senin meslek fıss olur. öncelik benimki :hrkt1 (23): |
| |
13-01-2009, 16:37
|
#5 (permalink)
| Yak Gel  • Ruh Hali
•Nereden : "Bursa" •Rep Gücü: 1268 •Rep Puanı: 54150 | benim mesleğim olmasa senin elektrik ne işe yarar ki :  : kaLsaydın diye söyLeyemedikLerim, gittikten sonRa yüReğime ağıR geLiyor..
| |
13-01-2009, 16:45
|
#6 (permalink)
| Süper Obur 
 • Ruh Hali
•Nereden : eLeCtRicTiY •Rep Gücü: 1619 •Rep Puanı: 74453 | benim meslek olmasa sen mesleğini icra edecek aleti nasıl kullanacan acaba |
| |
13-01-2009, 16:46
|
#7 (permalink)
| Yak Gel  • Ruh Hali
•Nereden : "Bursa" •Rep Gücü: 1268 •Rep Puanı: 54150 | ben bi yolunu bulurum :  : kaLsaydın diye söyLeyemedikLerim, gittikten sonRa yüReğime ağıR geLiyor..
| |
13-01-2009, 17:08
|
#8 (permalink)
| Süper Obur 
 • Ruh Hali
•Nereden : eLeCtRicTiY •Rep Gücü: 1619 •Rep Puanı: 74453 | tabi edison a söylersin sana ampulş yapar |
| |
13-01-2009, 17:10
|
#9 (permalink)
| Yak Gel  • Ruh Hali
•Nereden : "Bursa" •Rep Gücü: 1268 •Rep Puanı: 54150 | hayır bill gates'e söylerim elektriksiz çalışan yapar :  : kaLsaydın diye söyLeyemedikLerim, gittikten sonRa yüReğime ağıR geLiyor..
| |
13-01-2009, 17:14
|
#10 (permalink)
| Süper Obur 
 • Ruh Hali
•Nereden : eLeCtRicTiY •Rep Gücü: 1619 •Rep Puanı: 74453 | dünya üzerinde enerjisiz çalışan hiç birşey yoktur. bilgeyts servetini harcasın bitmeyen pil yapamaz. deli emin yapmıştı ama onu geç |
| | | Etiket | geleceğin, gelecegin, gore, gozde, göre, gözde, meslekleri, nelerdir, populer, popüler, size  | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |