|  | CONTORIUM madeni ve dünyanın Türkiye üzerindeki oyunu Siyaset Meydanı CONTORIUM madeni ve dünyanın Türkiye üzerindeki oyunu Siyaset Meydanı icinde CONTORIUM madeni ve dünyanın Türkiye üzerindeki oyunu konusu , işte ben kimyacı arkadaş gibi bilgili cahillerden korkarım...... |
04-11-2009, 23:48
|
#11 (permalink)
| • Ruh Hali
•Üye No : 10756  • Üyelik tarihi: Nov 2009 
•Rep Gücü: 0 •Rep Puanı: 13 •Seviyesi: | işte ben kimyacı arkadaş gibi bilgili cahillerden korkarım... |
| |
05-11-2009, 15:10
|
#12 (permalink)
| 
 • Ruh Hali
•Üye No : 33  • Üyelik tarihi: Sep 2007 
•Nereden : istanbul •Rep Gücü: 100 •Rep Puanı: 145336 | hacker dedıgın dogruysa yanlısı bzı yaptık
ama bu sekıdel e posta geldı ve paylasmak ıstedım
genelde arastırma yaparak acarım bu konuları ama bunu o an açmak ıstedım |
| |
05-11-2009, 20:36
|
#13 (permalink)
| • Ruh Hali
•Üye No : 10780  • Üyelik tarihi: Nov 2009 
•Rep Gücü: 0 •Rep Puanı: 13 •Seviyesi: | vallahi arkadaşlar yorum yazmıyacakdım da sizin yazışmaları okudukca iyice şaşırdım duruma ilk olarak kımyacı arkadaş gibi bilgili cahillerden korkan insanlar gördüm ve cok güldüm.....  )))))) cünkü bende kimya mühendisliğindeyim ve bitirmek üzereyim bölümümü
asıl ilginc olan bizim TÜRK milletimiz...bu millet değilmidir mimar sinanları yetiştiren sultan mehmetleri büyüten milllet..şimdi ise okudugumuza ''vay laaan neler oluyor haberimiz yok ülke elden gidiyormuş'' diye yorum yapar olduk.... arkadaşlar haberin kaynağı yok kimin nasıl düzenlediğinin göstergesi yok ve hemen üzerine yorumlar yapıp ayrımcılığa düşüyoruz tıpkı kimyacı arkadaşın tepkisi ve tepkiyi beğenmeyen arkadaş gibi.... ki bence bu düşüncemiz yüzünde bu halde bu cennet vatanımız kendi insanımıza güvenmemekden kendinden başkasının dogruyu söylemesine katlanamamakdan...adam kimya okudum diyor kac sene...bir bileşiğin ayrılmasını gözünüzle gördünüzmü siz..hic birelementi 1100 K derece yani 800 C 'a cıkarttınız mı...? bu şekilde yorumluyorsunuz ki bunlar bile en basit işlemlerken cogunuzun hıc bir bilgisinin olmaması gibi...ve tıpkı benim elektrikden hic anlamayıp elektrik adına yaptıgım tek işin ampül değiştirmek olması gibi ...  ) demek istediğim eger bu ülkede insanının zekasına yetenegine inanıyorsanız bu ülkenin uzmanlığınada inanın... bunun gercek olmasını çook ısterdım arkadaşlar ülkemin enerji olarak böyle cok zengin bir elemente sahip olmasını çok isterdim ama maalesef bunun olma ihtimali milyarda bir bi ihtimal...!!! ve bildiğim kadarıyla halicin temizlenmesi meslesi halicde gömülü olan hitler altınları yüzünden bedavaya temizlenmez isteniyor yani cantorium değil altın için arapların yalı meselesını bılemem ama yine bilgim dahilinde sizin böyle enerjiye sahip bir elementi cıkarmanızz için yarılanma ömrü gibi bir durumu enerjisini koruma durumunu bozulmama durumunu hesaba katarsak öyle üc beş yalıyı almanız yeterli olmaz dedemizin gömdüğü altın değil bu arkadaşlar cekelim duvarları kazalım bahceyi cıkaralım altınları....dediğiniz rakamlar bahsedilen özellikler muazzam bir çalışma ister...!!!! bilgisayar hakkında bilgim olmadiğı içim con isimli dosya açılamıyor konusunda bir cevap veremiycem ve dubai krallarının yuksek bina yapma isteği hakkında ki bu adamlar ülkelerine prestijj için altın otel yapan insanlar buda ülkemizde yuksek bina olmayışını kullaanarak bir prestij fikri olabilir aklıma gelen budur kesin bir bilgim yok....
belki okuduğunuzda ukala diyeceksiniz artist diyeceksiniz ama inanın tek nıyetim biraz olsun yanlış yorum yapmakdan çok doğru soruları sormanızı sağlamak....
böyle bir element var dunya rezervinin neredeyse tamamı boğazda ve yalı bahcesinden cıkaracaklar yok halıcı temızleyıp cıkaracaklar bunun mumkun olup olamayacagınızı sorun kendınıze...boyle bır haberin yıllarca gizlenip sonra neden nasıl bana size kadar ulaşabıldıgını sorun bilgiyi gızleyenler sır tutmayımı bıraktı da duyuldu...  )) ve içinizde biraz olsun YÜCE TÜRK MİLLETİ ve yarınlarımız için birşeyler yapma fikriniz varsa bu tür sansasyon asparagas haberle uydurmalarla gaza gelmek yerine ülke ekonomımızı düşünün...benımgüzüm yok ben neyi değiştirebilirim bahanesinden cok ne yaapabilirimi sorgulayın ...benim aklıma gelen en basit şey bu kriz döneminde bari TÜRK malarını kullanmak migros yerine bakkalınızı kullanmak ariel signal cocacola yerine türk mallarını almak nefret edip kınadığımız ulan ülkemize saldırcaklar dediğimiz amerikan malları yahudi malları yerine kendi öz malımızı kullanmak inanın kalite olarak hic bir farkları yok tek farkları bizim 20 insanımızın bir araya gelip ürettiği malın az satışı yuzunden yuksek karla yuksek fiyatla satılmaya mecbur olması digerinin dunya pazarının oyunlarıyla daha ucuza maal edıp aynı karla daha ucuza satmaları...bu gün cin amerikaya elindeki amerikan dolarıyla korku verebiliyorsa tek sebebı her ınsanın uzerinde her gun bir cin malının bulunması her TÜRK evinde onlarca mılyoncu mantıgıyla alınan cin mallarıyla dolu olması...
TÜRK sen eğer ve ülkeni seviyorsan ülken için doğru soruları sor kazandırmaya ülkenden başla
lütfennnn.................... |
| |
14-11-2009, 15:28
|
#14 (permalink)
| • Ruh Hali
•Üye No : 11067  • Üyelik tarihi: Nov 2009 
•Rep Gücü: 0 •Rep Puanı: 13 •Seviyesi: | "Mendeleyum'un periyodik tablosunda 63 element vardı. O ölene kadar anca 86 tane bulunabildi.Boş bıraktıysa baskı yüzünden değil, bilmediğinden bıraktı."
win95 i bilemem ama ondan sonra çıkan win98de Con isimli dosya açılabiliyordu. Fakat açtığınız taktirde bilgisayar kilitlenip problemlere sebebiyet veriyordu. Şu anda kullandığımız sistemlerde Con isimli dosya oluşturulamamasının sebebi ise bu kelimenin bi komut olmasıdır, kullanıldığı halde işletim sisteminde aksaklıklar meydana gelecektir(win98de gelmiştir).
inanmayın bunlara lütfen. (:
internet ortamında o kadar çok karalama kandırma epostaları dolaşıyor ki. siz siz olun harbi araştırma yapmadan bilen birine sormadan kimseye körü körüne inanmayın. ben facebookta dolaşırken gördüm vidyoyu güldüm geçtim ertesi gün gördüm birkaç kişi daha paylaşmış. şaşırdım küçük bir araştırma yaptım con dosyasının açılmama sebebini biliyordum aynı şekilde diğer iddialarda asılsızdır.
bu contorium adı altında bi elementtir dolaşıyor herkesin ağzında. evet böyle birşey yok ama ülkemizin gerçekten var olan zenginlikleri dış güçler tarafından sömürülüyor. olmayan şeylere tepki gösterceğinize gözünüzle gördüklerinize tepki gösterin. |
| |
30-11-2009, 14:21
|
#15 (permalink)
| • Ruh Hali
•Üye No : 11616  • Üyelik tarihi: Nov 2009 
•Rep Gücü: 0 •Rep Puanı: 13 •Seviyesi: | amerika bu ulkeeye gırmeme sı için ataturk un bursa nutuk unda kı anlam gıbı m ulkemızı ısgal edenlere karsı hun gerilla olmaya cagrırır |
| |
11-12-2009, 18:09
|
#16 (permalink)
| • Ruh Hali
•Üye No : 11973  • Üyelik tarihi: Dec 2009 
•Rep Gücü: 0 •Rep Puanı: 13 •Seviyesi: | bilinçlendirsekte biz sıradan vatandaşlar bunu bilsekte ülkemizin basındakiler bunLarı eLinden kaybetmeye razı OlurLar ise sizin yapıcak hiç birşeyiniz kalmaz kim olursanız olun anlatabildiysem sevinirim bende üzlüyorum tabiki ülkemin ileriyi bu kadar net ışık görememesine ama emin olun 1 2 kişyle olacak iş değil. arkdaslar bunun belli bir süre yasagı var zaten biz istesekte öyle bir anlaşma yapmışlar ki biz kendi boğazımızı kendimiz temizleyemiyoruz nasıl bir medeniyet nasıl gavlet ve celalet içindeyiz anlayın ve siz yorumlayın ... |
| |
05-02-2010, 00:54
|
#17 (permalink)
| • Ruh Hali
•Üye No : 14423  • Üyelik tarihi: Feb 2010 
•Rep Gücü: 0 •Rep Puanı: 13 •Seviyesi: | CON, PRN, AUX, CLOCK$, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, ve LPT9
bunlar DOStaki aygıt isimleri... bu adlarda dosya ve klasör oluşturamıyoruz |
| | |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |