Atamız İçin Kim İntihar Etti ? Hayatı ve Anıları icinde Atamız İçin Kim İntihar Etti ? konusu , SALİH BOZOK (YAVERİ)
"Hekimler büyük ölünün odasından çıktıkları zaman yüzüm kim bilir nasıl korkunç bir hal
almıştı ki operatörü mim kemal bey telaşlanarak :
'nereye gidiyorsun'diye sormaya mecbur oldu.
'hiç ...
"Hekimler büyük ölünün odasından çıktıkları zaman yüzüm kim bilir nasıl korkunç bir hal
almıştı ki operatörü mim kemal bey telaşlanarak :
'nereye gidiyorsun'diye sormaya mecbur oldu.
'hiç dedim.'gidiyorum. işim bitti artık'
Fakat mim kemal bey bırakmadı. kolumdan tutarak aşağı kadar indirdi.Kalbim iki değirmen
taşı arasına düşmüş bir buğday tanesi olsa ancak bu kadar ezildi. NE ağlayabiliyorum
ne konuşabiliyorum nede konuşanlarını anlıyyorumdum.Bir ara büsbütün kendimden geçmiştim.
Odadan deli gibi fırladım
nereye diye arkamdan koştular
şimdi geliyorum dedim
bundan sonrasını hiç hatırlamıyorum
ATATÜRK'ün yaveri SALİH BOZOK şuursuzca sarayın merdivenlerinden aşağı koştu.Alt katta
bulduğu bir odaya dalıp kapıyı kapattı.Az sonra içerden tek el silah sesi duyuldu.sesi
duyup odaya koşanlar içerde onu kanlar içinde buldular.Tabancasından kalbine sıktığı bir
kurşunla devrilmişti.
Tropikana Çiçekçilik internet ortamında ve parekende olarak tüm çiçek siparişi sorunsuz olarak kullanabileceğiniz bir çiçekçidir.www.tropikanacicek.com.tr adresinden Yurt içi ve yurt dışı online çiçek göndermelerinizde çalıştığımız interflora üyesi çiçekçiler sayesinde hizmet vermekteyiz.Tüm yıl boyunca Türkiyedeki en kaliteli çiçek üreticilerinin çiçeklerini kullanmakta ve özel günlerde diğer ülkelerden kendi adımıza ithal ettiğimiz çiçekleri beğeninize sunmaktayız. Çiçek gönderenler ve çiçek teslim alanların memnuniyeti sayesinde çiçek, çiçekçilik adına daha uzun yıllar yapılacak çok şey olduğuna inananıyoruz.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir.
Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır.
Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: webobur@msn.com
Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...