yarı yıl hediyeniz bizden... Genel Duyurular icinde yarı yıl hediyeniz bizden... konusu , Bugün öğrenci milleti diye tabır ettıgımız bızım geleceımız genclerımzı karnelerını aldılar
ee kutlama yapmadan da olmaz degıl mı?
onun için pasta börek açmak yerıne farklı bı yol izlemek geldi aklıma ...
Bugün öğrenci milleti diye tabır ettıgımız bızım geleceımız genclerımzı karnelerını aldılar
ee kutlama yapmadan da olmaz degıl mı?
onun için pasta börek açmak yerıne farklı bı yol izlemek geldi aklıma ve şöyle bi derecelendirme yaptım kendıme göre;
takdir alan üyelere 1000 rep
teşekkür alan üyelere 750 rep
ee sadece takdir tesekkür alanlara rep verip diğerler üyeleri yok saymak olmaz. onun için ki,
zayıfı olmayan ve takdir tesekkür alamayan üyelere 500 rep 1- 2 zayıf arası olan üyelere 400 rep
3 - 5 zayıf arası olan üyelere 300 rep
6 - 9 zayıf arası olan üyelere 200 rep
9 zayıftan fazla olanalra da nasihat veriyorum hehe
ee sadece ilkögretım ya da ortaogretım olmaz unıv.de okuyan arkadaslarımız da var.
onlarda bütünlemelere kalmadılarsa ve de sınav sonucları ıyı ise onlarda bu konu altında bızımle paylasım replerı kazanabılırler.
e ztn takdır alman ıcın zayıfının olmaması gerekıyo hehe
yanı benım donemımde oyle ıdı enot sıstemı degısmedıyse
ayrıca takdır belgenı yayınlamadn sana rep falan yok hehe
oh oh bızım forum dıger forumlara gore sevıye olarak baya yuksek bı oranda
helal olsun valla sızın gıbı genclerı gordukce cok duygulanıyorum
demek kı foruma gırmeyıp okulun hakkını verdınız
bu arada takdir alanlar hep kızlar hıc erkek uyelerden ses cıkmıyo
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir.
Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır.
Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: webobur@msn.com
Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...