Önemli !!! Forum Hakkında icinde Önemli !!! konusu , Yeni sezon için hostumuzu sipariş etmiş bulunuyoruz. Gerekşi ayarlamalar en kısa sürede tamamlanmaya çalışılacaktır. Bu birkaç gün içerisinde kopukluklar olabilir herşey kontrol altında hepimize hayırlı olsun... Artık daha hızlı bir ...
Yeni sezon için hostumuzu sipariş etmiş bulunuyoruz. Gerekşi ayarlamalar en kısa sürede tamamlanmaya çalışılacaktır. Bu birkaç gün içerisinde kopukluklar olabilir herşey kontrol altında hepimize hayırlı olsun... Artık daha hızlı bir foruma sahip olacağız kısmetse...
•Nereden : Gidip de göremediğiniz, görüpte varamadığınız yer..
•Rep Gücü: 1365
•Rep Puanı: 60143
•Seviyesi:
İnşallah...Ben akşama kadar ondan mı giremedim...Sinir oluyorum ''sayfa görüntülenemiyor'' yazısına...
Günahımı
Ala
Ala
Bitirdiniz
Oley...
Hepimiz kendi kapanlarımızın içindeyiz..
İçlerine sıkışmışız ve çıkamıyoruz..
Bir santim bile ilerleyemiyoruz..
Eşeliyoruz ve pençeliyoruz,
Ama saedce havayı ve birbirimizi..
Bu kesilmeler normal olan kesilmelerdi aslında... Şu ani çin olmasa da en uygun zamanda kısa süreli bir kesinttn ardından dönüşümüz güzel olacak inşallah... Şu an için normal olrak devam edebilirsiniz ancak değişiklik eğer gerçekeşirse en son yazılan bazı mesajlar görünmeyebilir şimdiden söyleyeyim ama şu an sorun yok
Bugün Bütün Şehirler Bana Dar
İçimdeki Yalnızlık O Kadar Büyük Ki
Bir Ömre Sığar
ALIŞMA BANA;
Ne yapacağım belli olmaz,bugün varım yarın birden yok olurum… DOKUNMA BANA;
Kapanmamış yaralarla doluyum,canımı acıtma bi yara da sen açma… ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN;
Seninle karışır iyice kördüğüm olurum… GÜVENİYORSAN KENDİNE;
İnandır beni aşkın varlığına sonucunda öyle bir aşk yaşatırım ki VAZGEÇEMEZSİN,TUTKUN OLURUM…
Benimle Tartışacaksan İzin Ver Beynimi Çıkarayım Da Eşit Şartlarda Tartışalım
valla yapmasanızda olur bende gayet hızlı site :hrkt1 (32):
Bugün Bütün Şehirler Bana Dar
İçimdeki Yalnızlık O Kadar Büyük Ki
Bir Ömre Sığar
ALIŞMA BANA;
Ne yapacağım belli olmaz,bugün varım yarın birden yok olurum… DOKUNMA BANA;
Kapanmamış yaralarla doluyum,canımı acıtma bi yara da sen açma… ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN;
Seninle karışır iyice kördüğüm olurum… GÜVENİYORSAN KENDİNE;
İnandır beni aşkın varlığına sonucunda öyle bir aşk yaşatırım ki VAZGEÇEMEZSİN,TUTKUN OLURUM…
Benimle Tartışacaksan İzin Ver Beynimi Çıkarayım Da Eşit Şartlarda Tartışalım
Tropikana Çiçekçilik internet ortamında ve parekende olarak tüm çiçek siparişi sorunsuz olarak kullanabileceğiniz bir çiçekçidir.www.tropikanacicek.com.tr adresinden Yurt içi ve yurt dışı online çiçek göndermelerinizde çalıştığımız interflora üyesi çiçekçiler sayesinde hizmet vermekteyiz.Tüm yıl boyunca Türkiyedeki en kaliteli çiçek üreticilerinin çiçeklerini kullanmakta ve özel günlerde diğer ülkelerden kendi adımıza ithal ettiğimiz çiçekleri beğeninize sunmaktayız. Çiçek gönderenler ve çiçek teslim alanların memnuniyeti sayesinde çiçek, çiçekçilik adına daha uzun yıllar yapılacak çok şey olduğuna inananıyoruz.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir.
Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır.
Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: webobur@msn.com
Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...